I onsdags var vi ude og spise på Bryghuset no. 5 i Holbæk, da de har startet et nyt koncept: Ben og øl, og så skulle vi fejre at vi har været sammen i 8 år.
Bryghusets forårsbryg
Hver onsdag har de nu spareribs ad libitum med 1 øl til for kun 100 kr pr. person og det måtte vi ned og prøve. Øllen var god, som altid, og ribsene var saftige og meget kødfyldte. Der var også grøn salat og et skønt brød til. Coleslawen kunne måske godt smage af lidt mere, men det er jo også benene og øllen det handler om og det var prima kvalitet. Jacob har allerede snakket om at tage derned igen. Maden var varm og der gik et splitsekund fra man bestilte en ekstra omgang til det kom og det galdt også de andre gæster, det var ret imponerende. Vi har været på Jensens Bøfhus (også i Holbæk), hvor Jacob ikke nåede at få en ekstra omgang spareribs før vi andre var færdige med vores bøffer og så var det en mini portion og der var ikke meget kød på. På Bryghuset kunne jeg næsten ikke spise mere end den portion jeg fik i første omgang Det kan helt klart anbefales hvis man er i nærheden af Holbæk på en onsdag, og så vælg Bysø Brown til, den passede rigtig godt til.