Marcipan biscotti og Café Latte

Midt i alt byggeriet, skal der også være plads til julehygge og for tiden hygger vi os med marcipan biscottier og hjemmelavet Café Latte. 
Hjemmelavet Cafe Latte med marcipan biscotti
Jacob er kaffeentusiast og har en hel kasse fyldt med forskellige Starbucks bønner, så når der skal laves Latte, er det med hånddreven (møgdyr) Peugeot kaffekværn, Bodums håndmælkeskummer hvor mælken bliver opvarmet på blusset til den helt rigtige temperatur samt øko Fair Trade rørsukker. Man kan næsten høre englene synge! 
Til Latten havde jeg bagt nogle marcipan biscottier efter Odense Marcipans opskrift, som er helt vild god, selvom jeg ikke er så pjattet med marcipan:

Marcipan biscottier

250 g mel
250 g sukker
3 æg
150-200 g hele mandler
200 g marcipan, nulret i stykker
½ tsk. bagepulver
2 spsk. vaniljesukker

Bland alt på nær æg. Tilsæt æg og ælt det til en ensartet masse, det er meget klistret.
Form dejen som stænger på en bageplade og glat overfladen ud med fingrene, det er nemmest når man har plaskvåde hænder.
Bag først stængerne i 20-30 min ved 175C. Tag dem ud og skær strimler på skrå og tør dem derved i ca. 20 minutter ved 150C.
De er tørre og meget hårde, så de skal dyppes i te eller kaffe for at blive lidt bløde.

Etiketter: ,