New Zealand Red hun til avl

Så har vi fundet os en ny hunkanin til avlen. Denne gang skulle den være sikker!
Det er temmelig svært at finde en kanin på denne årstid, da alle avlere jo er i fuld gang med forårskuldene, så jeg troede egenlig håbet var ude. 
Men i Slangerup bor der en, der avler New Zealand Red, en super smuk ræverød kanin i samme gruppe, størrelsesmæssigt, som Blå Wiener. Han havde en hun gående som var klar til avl som vi gerne måtte købe.
Jeg har gået og sukket over denne smukke race til de udstillinger jeg har set, så jeg er superglad for at have fået hende i hus, og så blev hun oven i købet parret med en champion i samme race inden vi tog hende med. 
Hun struttede med bagdelen og han hoppede på efter få sekunder, så nu håber vi at det lykkedes, ellers må Albert (den blå wiener) gøre sin debut! 

Udstilling?
Da den jo har så fine papirer, overvejer jeg lidt om hun skal på udstilling og det samme for ungerne, men nu må vi se, det er jo primært for at have dem som slagtekaniner.
Men det ville også være fint at kunne støtte op om avlen, ved at fortsætte med rene parringer, så der er flere der hjælper til med at beholde racen.

Agnes
Født: 23/5-2010
Parret første gang: 14/3-2011 (~10 mdr. gammel)


Etiketter: ,